Glass i stora lass

Trots sommarhettan slår pysselsuget till och då vill jag ha färgglada alster. Supersöta enamel shapes från Doodlebug passar utmärkt att smycka sitt alster med.

Jag har satt remsor av washitejp på vit cardstock och monterat dessa med foam tape. Några enamel dots till det innan jag stämplade min text som kommer från ett av My favorite things lite mindre set Beautiful day. Jag ritade runt kortet med en penna från Uni-Ball för att rama in och gjorde även lite små prickar runt texten.

Det andra kortet har text från Lawn Fawns set Village shops, ett sådant där Villhöver-set som man bara inte klarar sig utan. Bakgrundsdien heter Halftone cover die och kommer från Altenew och visst var det lite pillrigt att sitta och dutta lim på baksidan, men jag kan varmt rekommendera Ultrafine tip applicator från Darice. Flaskorna är mjuka att klämma ut limmet ur. Jag häller över innehållet från multi medium matte och sedan är det lätt att få lagom lite lim med den smala spetsen på ultrafine applicatorn. Förhoppningsvis kan jag göra någon glad med dessa små hälsningar, men nu ska jag göra mig själv glad med en riktig glass. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera