How you bean?

För några år sen släppte Lawn fawn ett stämpelset som heter How you bean, en söt burk att fylla med jelly beans. Förutom de sedvanliga diesen så släppte de även en shaker add-on, det vill säga dies som gör det lätt att förvandla sin burk till en shaker. För att göra shakerdelen använde jag dekorgummi  som jag täckt med stick-it på båda sidor och plast från Judikins. Pappret i bakgrunden är från Lawn fawn, kollektionerna Watercolor wishes och Really rainbow.

Efter originalsetet så har det släppt tre stycken add-ons: en med candy corn till Halloween, en med hjärtan till Alla hjärtans dag och nu senast en med stjärnor. Just stjärnorna blev en riktig favorit och jag har flera idéer som bubblar i huvudet.

Skylten på burkarna har jag stämplat på vellum. Anna har tagit hem lite tjockare vellum i 40 lb och den har blivit mitt val: den är lätt att stansa i och känns stadigare utan att för den sakens skull skymma det som är bakom allt för mycket. Om man föredrar den tunnare varianten så finns den också kvar.

Till det här kortet inspirerades färgläggningen av Really rainbow-pappret. Stjärnorna blev en tavla med hjälp av Lawn fawns Mini picture frames men jag har valt att montera delar av ”motivet” på 3D-kuddar. Bakgrunden är en embossfolder från Darice, Wire fence, och skylten är en die från Lawn fawn, Fancy folded banner.

Det var allt för det här inlägget. Hoppas du har en supermysig sommar och lyckas klämma in åtminstone lite lite scraptid.

Så här i sommartider är det bra att hålla ett öga på öppettiderna: Anna kommer ta en välförtjänt semester v 30-32 vilket innebär den fysiska butiken är stängd. Webbshoppen är öppen som alltid men inga ordrar kommer plockas och ingen svarar på mail eller i telefon.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera