Together

Hej och hallo!

Hoppas ni mår bra i sommarvärmen. Idag är jag, Päivi, här med en layout gjort på papper från Pinkfresch Studio, papper/tillverkare som Anna rätt nyligen tagit in. Du hittar dessa i 6×6 paperpads här i butiken.

 

Jag har återigen valt att göra en layout med vit bakgrund, denna gång Bazzills – Canvas – White.

 

 

Bakgrunden har jag gjort med Primas oil pastels. Vill man göra en ”vattenfärgs” bakgrund och vill matcha sina mönsterpapper är t ex dessa Oil pastel crayons perfekta. Ovan bild visar vilka fyra färger jag blandat ihop i den nedre ”gropen” och som jag tycker på papper matchade rätt bra mina mönsterpapper. Dessa crayons är så lätta att använda, bara att blöta och plocka upp färgen och blanda ihop i en liten mängd vatten. Precis som med vattenfärger.

 

 

När jag lyckas få ihop en färgblandning jag är nöjd med så börjar jag med att slarvigt smeta ut och stänka runt på mitt bakgrundspapper.

 

 

När bakgrunden torkat tar jag fram en Tim Holtz stencil, duttar på med Distress Oxide – faded jeans på själva stencilen, sprayar på lite vatten på stencilen och använder den sedan som en ”stämpel” på min bakgrund.

 

 

Dekorationer och rubrik har jag skurit ut med en Silhouette.

Rutorna i svart är stämplar från 49 and Market – Gabi´s Squre Stitch

Och som pricken över i:et 🙂 har jag använt mig av lite paljetter från Neat and Tangled.

 

 

Ha det bäst!

Inläggsförfattare: Päivi

Päivi

Kommentera