Bountiful branch

Altenews julrelease kom hem till butiken för någon vecka sedan och jag skyndade mig att norpa ett ex av Bountiful branch, ett layeringset i 8 (!) lager som ger en kvist med bär och blad. DT-Malin och DT-Caroline tyckte nog att jag var lite modig (eller dum i huvudet) som gav mig på den men jag är galet nöjd! Och uppenbarligen finns det fler modiga i världen för den är slut för tillfället men fler är på väg in. Joystämpeln, som är embossad med guld, kommer från ett flera år gammalt set från Hero Arts, Kelly’s Fa la la la la.

Även om setet kommer användas flitigt i årets julkortsproduktion så funkar den minst lika bra året runt (ledsen för den suddiga bilden, såg inte hur illa det var förrän jag laddade upp den):

 

Någon form av stamping tool som stamp platform eller Misti rekommenderas varmt. Man kan så klart ge sig på den med akrylkloss men det är måååånga små pinnar som ska hamna på rätt ställe. Om du inte redan har en så kanske det är dags att börja fila på en önskelista? Det är ju inte så rackarns länge kvar till jul.

Och just det! Om du inte är medlem i Pysslotekets facebookgrupp, se till att bli det. Jag har hört rykten om att det börjar bli tävlingsdags snart….. 😉

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

1 reaktion på ”Bountiful branch

    Tettiz

    (29 september, 2018 kl. 16:15)

    Men GALET vad snyggt!!!!

Kommentera