Vår Cybercrop!

Du har väl inte missat cybercropen som pågår i vår pyssloteketgrupp på Facebook? Den pågår till och med söndag, än har du chansen att vara med! 😀
Jag bjuder på två kort idag som var inspirationsalster till ”min” deltävling i cropen! Jag hoppas du gillar dem!

Första kortet ut är en salig blandning av Lawn fawns reverse stitched scalloped die. Den finns som rektangel, cirkel och kvadrat.  Mycket effektfull! Friend är en die från MFT, som heter Friend Duo. Här utstansad i guld foil cardstock.

Stämpeln kommer från Altenew och är en så kallad layering stamp. Man stämplar med olika färger i flera lager och får en helt osannolik tredimensionell effekt! Jag älskar den! Denna heter Bountiful branch. Här har jag faktiskt stämplat med distress inks som kanske inte är det ultimata för just denna teknik men här fungerade det fint. Jag embossade sedan med clear embossingpulver över stämpelmotivet så jag kunde måla min bakgrund efteråt utan att riskera att smeta ut hela motivet.  Vattenfärgerna jag använde kommer från Altenew och blev helt galet populära när de kom! Inte så konstigt heller, de är helt fantastiska!

Nästa kort har även det gjorts med mkt dies och distress inks. Färgade in ett akvarellpapper med distress ink i gult, orange, rött, grönt och lite brunt. Jag stansade sedan ut dem med Stitched leaves från Lawn fawn. Jag målade lite slarvigt på bakgrunden med Altenews vattenfärger och monterade sedan mina löv lite huller om buller. Jag skvätte lite gulddroppar över med hjälp av vattenfärger från Gansai Tambi – Starry colors.

Hooray är en die från MFT och heter just Hooray. Stansade ut den i svart cardstock som jag sprayat med Shimmer Spritz innan. Happy Birthday är från ett MFT stämpelset.

Det var allt från mig idag! Ta hand om er i höstmörkret och glöm inte reflexerna!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar