Glatt och färgglatt i höstmörkret

Nu när hösten äntligen kommit på riktigt med ruskväder och mörkare dagar tänkte jag pigga upp med ett färgglatt kort som är ganska enkelt att göra! Jag blir inspirerad och glad av färger och gärna regnbågsfärger eller kombinationer så det här kortet är en uppiggande favorit!

Bakgrunden är stämplad med Altenews set pattern play diamond och embossad med Hero Arts vita pulver på en bit Canson watercolor paper. Sedan har jag målat med vatten och Distress re-inkers för att få klara och starka färger, de blandar sig ganska fint också!

Jag är lite osäker på vilka färger jag använt exakt men skulle gissa på picked raspberry, squeezed lemonade, twisted citron, broken china och chipped sapphire utifrån hur färgerna ser ut i min palett 😉

När allt torkat satte jag fast några paljetter, lite floss och ett stämplat motiv från en gammal stämpel som jag tror kan vara Hero Arts, men jag är osäker! Ett tips är att dra runt kanterna med en svart penna på utklippta motiv och stämplar som är svarta mot kanten. Det ser lite mer färdigt ut om kanten inte lyser vit.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera