4 x julkort

Hallå i stugan!

Dagens inlägg blir 4 olika rätt snabbtillverkade julkort av mig.

 

Börjar med mitt favoritkort som inte ser så speciellt ut så här på foto. Så här års är det så svårt att hitta rätt tid att fotografera 🙂

Till detta kort har jag använt mig av en embossfolder från Nelli Snell – God Jul, färdiga kortbaser och glittrig cardstock från American Craft.

 

 

Hjärtat har jag bara ritat av för fri hand och klippt ut.

 

Till nästa kort har jag använt mig av samma embossfolder från Nelli Snell och Kraft cardstock. Kvisten har jag skurit ut med en Silhoutte och duttat på små röda prickar med Stickles.

 

 

 

 

Och nu till mina två sista kort. Ber så mycket om ursäkt för att de är så fotade i dåligt ljus.

Till dessa kort har jag använt mig av papper från KaiserCraft – Christmas edition. Anna har skickat dessa papper till oss alla i teamet och utmanat oss att att använda de på olika sätt. #likaolika 🙂 Jag börjar idag med att visa två julkort jag gjort.

Även till dessa kort har jag använt mig av färdiga kortbaser , mönsterpapper från KaiserCraft – Christmas edition och grön cardstock. Till detta ovan julkort har jag även använt mig av Bo Bunny – Double dot jewels.

 

Och precis samma ingredienser till detta kort.

Ha det bäst!

 

 

Inläggsförfattare: Päivi

Päivi

Kommentera