Snöflingor i en annan form

I morse bloggade jag om enstaka snöflingor. I det här inlägget kommer det handla om mängder av snöflingor som knådats och komprimerats till… snögubbar! Förra året var jag kär i So many snowmen, där en skrälldus snögubbar radat upp sig. I år har många av snögubbarna från den stämpeln fått följa med till Little snowmen agenda. Den är slut i skrivande stund men håll utkik i Mama Elephant-kategorin så kanske den kommer in igen.

Jag har ”massproducerat” fyra kort med snögubbarna med nån form av löpande band-teknik. Bakgrunden är målad på Canson watercolor paper med Altenews vattenfärger. En ungefär lika stor bit akvarellpapper sprayade jag med shimmer spritz och det fick bli snödrivor. Alla snögubbar och andra motiv, från  Winter village och Happy village, färglades med alkoholbaserade pennor, liknande dessa från Altenew.

Alla små scener har monterats på en panel som jag embossat med en embossingfolder från Darice.

Nu börjar jag nog ha julkort så att jag klarar mig den här julen – hur går det för dig?

Inläggsförfattare: Gunilla

Gunilla
Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera