Deck The Halls – Turnabout

Det är verkligen enkelt att skapa snygga bakgrunder med dessa turnaboutstämplar från Concord & 9th! Idag visar jag kort med stämpeln som heter som det står i titeln, Deck the Halls. Även idag har jag stämplat direkt på kortstommen i kraft men i slutändan blev det så att jag skar ner det och monterade på på både guld och färgat papper innan jag fäste det på en vit kortstomme från Anita’s.

Jag avslutade hela stämplingen, här har jag förresten gjort 4 av 4 varv med stämpeln, med att spraya vatten över hela alltet, det är det som gör det ljusare överst.

Nedan tror jag att jag bara stämplade 3 av 4 varv med stämpeln och det tredje varvet guldembossade jag.  Det slutade även här med att jag skar ner det jag stämplat direkt på kortbasen och monterade på guld för att rama in det bättre.

Jag får be om ursäkt för ljuset på fotona, plötsligt var den här igen den här tiden när man får jaga dagsljus att fota sina alster..  fullt så gula som korten ser ut att vara är de inte i verkligheten.

Dies i titeln kommer från mina gömmor och är i flera lager med guld på toppen för att matcha.

Scrappa lugnt!

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar