#LikaOlika Merry X-mas

God Jul på er allihop! Jag hoppas ni njuter för fullt av lediga dagar. Jag har skapat ett par jultags till detta inlägg med Designteamets #LikaOlika-paket. Inte för tagsen är så juliga och mönsterpapperna är lite väl osynliga…

För er som inte riktigt vet så har vi i teamet  fått en extra vinter-/julutmaning av kära Anna, hon har nämligen återigen plockat ihop likadana pappers-kit att skapa utav. Målet är såklart att visa hur olika vi skapar utav lika saker! Papperna vi fick är Kaisercrafts serie Christmas Edition, dekorgummi och några olika färgläggningspapper. Förutom papperna var utmaningen väldigt fri: skapa vad som helst och lägg till vad du vill.

Jag har använt mig av Tim Holtzs Distress Tags som passar perfekt om ni vill kladda med färger och olika medium. På dessa har jag limmat på lite rivna bitar från papperna från KaiserCrafts Christmas Edition och satt fast bitar av Dina Wakleys Media Tape. Sedan gick jag på med akrylfärg med en liten brayer innan jag stämplade med My Favorite Things Typewriter Text Background och 49 and Markets Pascale’s Formula. Som ni ser så är de fina mönsterpapperna egentligen inte så synliga längre men de var ändå dem jag utgick ifrån när jag började skapa.

Här är min första tag. Mycket Tim Holtz och Dina Wakley. Den söta pojken är en Paper Doll Die-Cut i Christmas-edition och vingarna är en av stämplarna i Dina Wakleys Scribble Wings.

Hälsningen är skriven dels med Tim Holtzs alfabet-stickers Label Letters och dels med bokstäver utstansade i svart dekorgummi. I övrigt tagen väldigt sparsamt dekorerad, jag har bara använt lite svart sytråd.

Och här är min andra tag, också den med en Paper-Doll, några uppstämplade vingar, sytråd och samma julhälsning.

Paper-Dollsen är ju i svart-vitt tryck så för att tillföra färg har jag klottrat dit färg lite slarvigt med mina Scribble Sticks. Det är även så vingarna fått färg.  Det underlättar att doppa sticksen i vatten för det gör att färgen släpper lätt.

 

Om ni är sugna på att besöka Pyssloteket under jul- och nyårshelgen så går det utmärkt. Anna håller öppet den 27 till den 29 december och den 2 till den 4 januari mellan klockan 11.00-15.00. Webshopen är öppen dygnet runt!

 

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera