Clean and simple till årets första kort

Idag har jag ett par kort att dela med mig av, årets första faktiskt! Jag är ingen stor nyårsfirare så när fyrverkerierna bleknat passade jag på att pyssla färdigt några påbörjade projekt från förra året (eller timmarna innan) ?

Det blev enkla kort med stämplar från Paper Smooches och MFT samt mönstrade spillbitar från Lawn Fawn som bakgrunder. Det kändes rätt bra att använda ett par av alla småbitar jag sparat och det passade ju även temat som är CAS (clean and simple) där white space är viktigt.

  

Till båda dessa har jag använt setet party posse från Paper Smooches, Lawn Fawns lite äldre paper pad sweater weather, Neenah solar white samt promarkers. Som sista detaljer använde jag också svart glaze pen och signo white gel pen från Uni-ball på de stämplade figurerna.

Till detta har jag också färglagt med promarkers på Neenah solar white men monterat motivet på svart cardstock och sedan på kortbasen. Fiskarna kommer från MFT gill friends och texten är Lawn Fawns thank you border die. Även här har jag använt glitter gel pen, svart glaze pen och glossy accents till små detaljer som tex luftbubblorna.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera