Scrapbooking,inte alltid en dans på rosor.

Detta med CAS (clean and simple) som är januari månads tema är inte min bästa gren. Vi skulle kunna säga att det nog är min sämsta gren. Här har jag verkligen fått utmana mig själv! Så långt från min comfort zon som man kan komma.

Har i alla fall knåpat ihop en layout. Valet av foto föll på en geggig ridlektion. För livet med häst är också utmaningar. Ibland ställer vädret till det så det blir svårare och jobbigare både för häst och ryttare och ibland funkar bara inte saker som funkade lektionen innan. Jag eller hästen har en dålig dag ( oftast ryttaren, eller alltid ryttaren). Så det handlar denna layout om som blev så här…

Har valt att bara använda ett enda papper här ett äldre Prima papper. På det har jag använt e stencil ur mina gömmor men i shopen hittar ni flera läckra från olika tillverkare här! Tillsammans med stencilen har jag använt två olika nyanser, vintage photo och victorian velvet, av Distress Ink pads. Färgen har jag smetat ut med en Ink Blending Tool.  Efter stencil jobbet har jag valt ytterligare en nyans, barn door, av distresserna och stämplat med en av 49 and Markets bagrundsstämplar ,Pascale´s Formula. Valde ytterligare en bakgrundsstämpel, Pascale´s Equations, från samma tillverkare men använde då Versa fine dyna i färgen Onyx Black. Så här långt inte så konstigt. kan hända att jag faktiskt börjar mitt skapande så här.

Men det är nu problemen kommer!! Eftersom mitt motto oftast är more is more så förstod att jag att denna gång skulle jag inte kunna närma mig mina prima blommor för då blir det ingen CAS! Vad skulle jag då dekorera med??? Det slutade med att jag valde ett par lövdekortaioner , Evergreen, från prima, ni hittar dem här! Lite paljetter, manilla etiketter och sytråd. Titel i form av Thickers och flera olika roliga hittar ni i shopen.  Är ändå hyfsat nöjd med denna, men det är verklligen inte min stil och så mycket svårare att få till än mitt vanliga more is more skapande. Bjuder på ett par detaljbilder också.

 

På återseende!

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Kommentera