Sista (?) likaolika

Som bekant har ju Anna givit oss ett kit med julpapper, Christmas Edition från Kaisercraft, som vi ska skapa likaolika med. Tanken är ju förstås att visa hur olika man kan skapa av samma material. Ni kan se exempel på vad de andra i DT-gänget har gjort tex här, här, här och här. Den här kollektionen fick jag tänka till ett extra varv med, då jag är ovan att skapa med svart och vitt/beige. Jag tror att jag är sist ut med att visa vad jag har skapat, men några av korten kom jag ihåg att fota innan de blev ivägskickade!

Idag blir det bara bildkavalkad och jag låter bilderna tala för sig själva. Annas kit har jag kombinerat med andra julkollektioner från Kaisercraft, cardstock och glitterpapper/metallic folie. Som dekorationer har jag använt mig av blommor, stämplar från MFT och Lawn Fawn, dies, paljetter, stickles och Nuvo Aqua Shimmer Pen.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera