två snabba kort

Vårat CAS tema rullar på här i bloggen. Just att göra något clean and simple i kort form känner jag mig mer bekväm med en layouter. Fast jag är en sucker för lager på lager och massor av detaljer så är det ibland bra att kunna göra några kort lite snabbt vid behov.

Vi har lite födelsedagar i januari så då passade det bra att göra två snabba enkla grattis kort.

Till detta kort har jag använt en färdig kortbas, finns fler olika färger att välja på i shopen. Sedan har jag bara skurit ut en bit av mönstratpapper från Graphic 45´s serie Flutter. Har även lagt på lite utklippta blommor med hjälp av 3D kuddar. Syns dock inte så bra på fotot, svårt att fota denna årstid. Texten grattis är glittriga små stickers bokstäver.

 

Detta andra kort är gjort på Kraft cardstock. en cirkel med Distress oxide i färgen picked raspberry, 3 utstansade wellum cirklar ( wellumet följde med en förpackning Prima blommor),samt en utklippt fjäril från ett mönstrat papper från Graphic 45. Samma serie som på kortet ovan. Till det en svart penna att skriva med och dra lite konturer.

På återseende.

 

Inläggsförfattare: Anna Pyssloteket

Har ägt Pyssloteket sedan 2009, och tillsammans med mitt fantastiska och fanatiska designteam utökat sortimentet och maximerat butiksytan till bristningsgränsen. :)

Kommentera