Pellefanter!

Ni har väl inte missat Flying with Friends från Mama Elephants senaste släpp? Jag blev störtkär! Får nog drista mig till att säga att de till och med var sötare än föregångaren, Fly with Me.

Eftersom det är CAS-tema den här månaden blev det ett enkelt kort jag pysslade ihop med hjälp av elefantstämplarna och Stitched Triple Peek-a-Boo Windows Die-namics från My Favorite Things. Stämplat har jag gjort med MementodynaNeenahpapper som ju båda fungerar utmärkt med alkoholbaserade pennor.

Saknar ni något i webbshoppen eller vill vara säkra på att få en viss produkt ur ett släpp, så mejla anna@pyssloteket.se! Hon brukar kunna ordna hem det mesta. Aktuella öppettider hittar ni längst ner i webbshoppen.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera