Svinsöta!

De är de! Grisarna från Mama Elephant och setet Hogs and Kisses! Älskar dom! 😀

Bakgrunden gjorde jag genom stansa ut en bit vid cardstock med Lawn Fawns Outside In Stitched Scalloped Rectangle die. Jag råkade kapa lite i kanterna på ena sidan så istället för att kassera så kapade jag kanterna på alla sidorna. Jag gillar faktiskt looken så jag kommer nog göra det igen. 😉
Sen maskade jag kanterna med washitejp och med hjälp av en stencil från MFT ihop med distresser och ink blending tool så skapade jag bakgrunden. Stencilen heter Cloud men finns även som Mini cloud.

Grisarna är färglagda med alkoholbaserade markers, ballongen, molnens kanter och andra små detaljer fick lite glitter på sig av Aqua Shimmer Glitter Gloss Pen. Ballongen fick även ett tjockt lager Glossy Accents. Sen fick de lite extra moln att sitta på också.  Texterna kommer från stämpelsetet och är embossade med svart pulver från ranger.

Även nästa gris är färglagd med alkoholbaserade markers på Neenah papper.  Även här färgade jag in bakgrunden med distressink innan jag sprayade över allting med Sheer Shimmer Spritz.

Jag bara älskar glittret som blir från den sprayen!

Ögon och tryne fick lite förstärkning med ens vart Glaze penna.

Det var allt för idag! Hoppas ni alla har det fint!31

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar