Blommiga tags

-Vad gör man med de här, frågade min högt ärade mor och tittade skeptiskt på tagsen som låg på mitt skrivbord.

IMG_0497

-Man kan ge bort dem istället för ett kort om man känner att man måste göra något med dem, svarade jag.

För ibland, eller ganska ofta faktiskt, pysslar jag bara för att. Och just nu vill jag göra tags. Det passar ju också väldans bra ihop med blomtemat som vi har nu under februari. Jag har gjort basen av Neenah cardstock och använt mönsterpapper från Graphic 45 (vad annars, hahaha) på alla mina tre tags. Jag har inkat alla kanter med matchande distress ink och en mini blending tool innan jag börjat dekorera med blommor och bling.

IMG_0498

IMG_0499

IMG_0500

Tack för titten och hoppas att jag kunde inspirera dig till att plocka fram blommor och testa att göra lite tags. Ha det gott! /Hanna

 

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar