Hola, hap-pea birthday!

Det har väl inte undgått någon att Lawn Fawn nyligen släppte en hel hög med nya produkter och att större delar av designteamet blev som tokiga i alla nya söta stämpelset! Jag är inte sämre jag, även om jag lyckades lägga band på mig ganska hyfsat, det var dock ett set som jag bara inte kunde motstå (förutom alla papper): be hap-pea. Huuuuuur söta är inte dessa ärtor? Jag vill nästan äta upp dem, hade jag gillat att äta ärtor hade jag kanske gjort det, vem vet!

Hur som helst så var jag ju tvungen att använda mina nya stämplar och det hela slutade i ett reveal wheel-kort med nya papper och gulliga ärtor.

Jag tänkte ju inte på att fota kortet med alla olika meddelanden synliga men det är hello, hola, salut och nĭ hăo som finns i setet reveal wheel sentiments.

Det mönstrade pappret är baksidan på det blommiga som syns i bakgrunden på bilden kommer från Lawn Fawns nya kollektion spring fling, just detta ark heter Rebecca.

Ärtorna har jag färglagt med promarkers och efter det använt Sakura gelly roll glaze pens i färgerna clear, black och white för att lägga till eller förhöja små detaljer.

De är utskurna med tillhörande dies.

Jag provade lite olika färgkombinationer och sätt att tona ärtorna på, tyckte det blev lite kul att de ser lite olika ut. Jag kan tänka mig att det vore roligt att färglägga dem med vattenfärger också eller kanske färgpennor!

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera