Vattenfärg i pulverform!

Shimmer powder från Nuvo (Tonic) har kommit in i butikens sortiment. De finns än så länge i 8 olika färger. Fyra av dem är enfärgade och fyra av dem innehåller pigment i flera olika färger. Alla innehåller en skimrande micapowder också. Effekten är magisk!

Här ser ni ett kort där jag använt Lilac Waterfall. Man kan blanda pulvret med vatten och måla med pensel. Ha ut lite pulver på pappret och sedan spritsa med vatten eller först spritsa med vatten och sedan ha ut pulver. Det är så tillfredsställande att se hur pulvret sprider sig!
Jag gillar den sistnämnda metoden bäst och det är den jag har använt mig av ovan.

 

Ett kort med underbara Reveal wheel från Lawn fawn och ett par av mina favvoset från Mama Elephant (Book worm och good reads)

 

Det här pulvret är en annan tillverkare men principen är densamma, dock saknas skimret som faktiskt sätter lite extra effekt på det hela.

 

Texterna som ändrar sig i rutan är från Lawn Fawns set Reveal wheel sentiments.

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera