Påskharen finns!

..i alla fall om man får tro Lawn Fawn. Detta söta set heter Eggstra Amazing Easter och jag har använt det tillsammans med diesen som man kan köpa till om man är skakig på handen med saxen, som jag. 😉 Jag har färglagt med Altenews watercolours på akvarellpapper innan jag stansade ut motiven med min lilla smidiga Sizzix Sidekick.

Bakgrunden är en bit Neenah cardstock som jag färgat in med Distress ink – Tumbled Glass och ink blending tool, plus en bit mönstrat papper från Lawn Fawn som jag hittade bland mina spillbitar. Ibland är man glad att jag sparar på spillbitar/biljetter och dylikt, man vet aldrig när de kan komma till användning! 🙂  Jag har stansat kanten på det mönstrade pappret med Stitched hillside borders från Lawn Fawn och sedan monterat bakgrund och motiv med 3D-kuddar och Lawn Fawns glue tube. På ägg, nos och näbb har jag slutligen duttat dit lite Glossy accent.

De färgglada prickarna i bakgrunden kan du t.ex. göra med olika färger på Stickles.

Påsken kan komma nu – och gärna lite god choklad med den! 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera