Återbruk?

Högaktuellt ämne idag. Återanvända, återvinna, altra in till något nytt. Jag försöker tänka så. Men ärligt när det kommer till pyssel blir det nästan bara nytt…  så. Månadens tema är återbruk. Det stod helt stilla sen började jag se mig omkring här hemma.
Fick en vinflaska i fin presentpåse av en granne häromveckan när jag räddade hennes dotter med hund undan en annan stor hund som kommit lös. Jättefin påse i guldmetallicpapper… med ett foder i brunt inuti. Perfekt. =)

Jag stansade ut en rektangel med dies från Lawn fawn. Sen jag den på min Martha Stewart bigplatta och bigade  från avigsidan med ett bigblad. Effekten blir som med en embossfolder. Här kan man helt själv styra hur tätt eller hur glest man vill ha mellan sina linjer.
Den stora blomman och bladen är från Altenews Inked Flora. Färglagt har jag gjort med vattenfärger.
Bannern är en die från Lawn Fawn – Fancy Wavy Banners. Texten kommer från Neat & Tangled och setet Typed Sentiments.

 

Här valde jag att köra det guldiga pappret genom en embossfolder jag hade här hemma. Blomman och blad kommer från samma Altenew set som det ovan. Klippte till en bit av snöret från presentpåsen och häftade fast den med klamrar från Timpans Tiny Attacher Stapler.
Texten kommer från samma set som blomman.

 

Här använde jag det bruna pappret som fodrade påsen. Stansade ut en rektangel med die från Lawn Fawn, målade lite blommor och fjärilar från Altenews Wild Hibiscus.
Använde mig även här av vattenfärger.
Textstripen är en stämpel från Mama Elephants set Birthday messages. Stämplade med Versafine Onyx Black på kraft cardstock.

Det var allt återbruk för denna gången! Vi ses!

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar