Sötnosar

Jag erkänner direkt. Jag är inte bra på att återanvända saker. Därför kommer inget sådant blogginlägg från mig. Jag ursäktar mig med att jag inte flyger och inte kör bil, så då har jag väl frikort och får shoppa lite extra mycket? Skämt åsido, jag försöker bättra mig och använda de saker jag har istället för att bara köpa en massa nytt (går väl sådär…). Till exempel försöker jag nu göra slut på lite av alla 6″-block med mönstrade papper som jag shoppar utan vett och sans.

Så idag blir det ett kort och ett bokmärke där jag använt lite mönsterpapper. Har ni sett stämpelsetet Book worm från Mama Elephant? Tillsammans med setet Good reads går det att göra underbara kort och bokmärken till alla bokmalar där ute.

IMG_0607

Det råååsa pappret, tapeten så att säga, kommer från My favorite things, en favorit både vad gäller stämplar och 6″-block. Pappret som jag använt till golv kommer från ett gammalt Bo Bunny-block. Jag har färgat kanterna med distress oxide ink och förgyllt kortet med lite bling i form av paljetter.

IMG_0604

Även här kommer mönsterpappret från My favorite things. Jag har maskat böckerna till både kort och bokmärke för att kunna göra en extra hög boktrave och en extra lång rad med böcker.

IMG_0609

Pandan har fått glossy accents på sina glajjor. I övrigt har jag inte dekorerat något eftersom det är ett bokmärke och ska vara så platt som möjligt.

Egentligen skulle jag ha gjort ett litet bokmärke till och hade stämplat och färglagt den lilla katten som ligger hoprullad på en uppslagen bok. Dessvärre stal min katt motivet och vägrar tala om var han har gömt det. Vilket stämpelmärke är din favorit? Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar