Exploding box med DIF-tema

Nyligen fyllde en av mina kusiner 10 år och jag kan väl inte påstå att jag har så bra koll på vad grabbar i den åldern gillar. Jag vet dock att han spelar hockey och att DIF är bäst så när inspirationen lyser med sin frånvaro går det alltid att göra något i rätt färger.

Eftersom önskelistan mest bestod av pengar så tänkte jag försöka kombinera kort och present i ett. Det är ju lite roligt att göra annorlunda saker ibland. Det här projektet slutade i en dubbel sk. “exploding box”, det låter lite värre än det är men tanken är att lådan faller isär när man öppnar den. I det här fallet så gjorde jag även en liten box inuti men det går såklart att göra bara en också och det finns flera varianter om man gör en liten googling.

Själva lådan är gjord med svart cardstock som bas och dekorationen är cardstock med canvasstruktur i gult, rött och blått. Innerlådan och locket är också gjorda med svart cardstock som bas. Sen har jag dekorerat med lite stjärnor utstansade i glitterpapper. Stjärnorna kommer från Lawn Fawns set Outside in Stitched Star Stackables.

Jag dekorerade insidan med några foton, en grattis-die från Rox och ett par hockeyklubbor som jag hade liggandes. Jag skar även ut siffror i glitterpapper med Altenews Bold Numerals.

Lådan gjorde succé, kanske mest för innehållet men jag tror att det här med interaktiva kort är uppskattat av framförallt de lite yngre. Om inte annat är det kul att pyssla med!

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar