Oväntad favorit

Vissa stämpelset jag köper blir oväntade favoriter. Jag köper dem ju såklart för att jag tycker de är fina, men sedan är de så otroligt roliga att jobba med att de blir till storfavoriter som jag använder om och om igen. Garden frame från Mama Elephant är ett sådant set för mig. Jag är ganska sparsam med att köpa setens tillhörande dies, men just till Garden frame ville jag ha diesen för att kunna stansa ut ramen.

IMG_0659

Det första kortet har en bakgrund gjord med akrylfärg och så har jag dekorerat med enamel dots.

IMG_0718

Jag ville att det andra kortet skulle se ut som om det var i sepiatoner. Jag har använt bold alphabet dies från Altenew som jag inkat med distress ink i Vintage photo för lite ombre-effekt. Bakgrundspappret kommer från ett 6″-block från Lawn Fawn och så har jag dekorerat med lite bling.

Har du något stämpelset som blivit en oväntad favorit? Ha det gott! /Hanna

 

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar