Våga rita/måla ansikten!

Jag älskar att försöka rita (och måla) ansikten i mina art journals. De blir oftast inte som jag tänkt mig och jag blir inte alltid så nöjd – men jag övar och jag har kul samtidigt. Det är ju faktiskt nyckeln till att bli bättre – att öva och ha roligt!

En person som har lärt mig en hel del om ansikten är Dina Wakley – min husgudinna när det gäller art journaling och mixed media – och idag tänkte jag visa er en (gammal) video från youtube där hon kortfattat visar och berättar hur hon gör. Kanske kan det få fler att våga rita ansikten, att experimentera och öva mer?

Jag hoppas att ni blir lika inspirerade som jag!

Här har ni ett exempel på ett övningsprojekt jag håller på med i min stora Dina Wakley media journal:

Hon är lite skev och ojämn, men vad gör det? 🙂

Jag har använt blyertspenna, svart akvarellpenna, akrylfärger, penslar, Poscapennor i vitt och svart i en enda salig kreativ röra!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Tettiz
Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera