Sommartider hej hej!

Jag tycker det var bara häromdagen som jag satt och gjorde julkort och nu är det plötsligt sommar. Då passar det bra att skicka lite blommiga kort. Jag har färglagt en bakgrundsstämpel i ett par olika färgställningar. Det tar sin lilla tid men är väldigt rogivande.

IMG_0948

Det första kortet går i blå och gröna toner. Jag stämplade motivet en extra gång och stansade ut med Lawn Fawn stitched ovals. Jag fäste med foam tape för att få lite dimension och sedan stämplade jag texten, som kommer från Altenews set Wonderland, och använde My favorite things fishtail flag trio die. Avslutningsvis blev det lite enamel dots.

IMG_0945

Det andra kortet går i rosa och gult. Texten kommer från My favorite things set Beautiful, både stämplar och dies. Även här avslutar jag med lite enamel dots. Bakgrundsstämpeln heter Bundle of blossoms och kommer från My favorite things. Den verkar vara slut för tillfället men det går bra att maila Anna på anna@pyssloteket.se och beställa ett ex. Annars finns en annan läcker bakgrundsstämpel här som också blir fin att färglägga. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Kommentera