Little mermaiden agenda <3

God kväll!

För inte så jättelänge sedan kom ju Mama Elephant med ett nytt agenda-set, denna gång var det små sjöjungfrur och jag är ju sedan länge ett stort fan av filmen den lilla sjöjungfrun så jag kunde såklart inte låta bli! Jag har faktiskt inga andra agenda-set för det har liksom inte känts som mina motiv men nu så, nu var det dags och bara ett par dagar innan jag slog till hörde jag att mina brorsdöttrar ska bli just sjöjungfrur när de blir stora. A match made in heaven!

Så dagen till ära bjuder jag på lite kort med just Little mermaiden agenda och jag har använt tillhörande dies för det är alldeles för pilligt att klippa ut dessa småttingar. Jag har stämplat dem på Neenah 110lbs och färglagt med Promarkers.

Till det första kortet har jag använt mig av Distress oxides och Mama Elephants die Circular grid, något jag suktat efter och lovat mig själv att få köpa när jag hittat ett agenda-set jag gillar. Jag har även använt dien på foam för att få en jämn grund bakom pappret och samtidigt lite dimension. Jag limmade fast mina små sjöjungfrur i cirklarna och stämplade samt embossade Happy Birthday från Mama Elephants Mini messages.

Här har jag också använt distress oxides men denna gång genom en mask för att bara få en cirkel med färg. Ovanpå det fäste jag två av alla sjöjungfrur som är med i setet och texten kommer från ett äldre stämpelset från Mama Elephant som heter I like you.

Här har jag också maskat och färgat med distress oxides, den die jag använde till masken (Lawn Fawns Outside in stitched star stackables) hade en streckad kantlinje så jag fick en matchande söm på köpet. Innan jag tog av masken stänkte jag lite shimmer spritz ovanpå. Texten kommer från Mama Elephants Hello friend och ramen runt motivet är Lawn Fawns Stitched scalloped rectangle frames. Alltsammans fäste jag ovanpå ett mönstrat papper från My favorite things bundles of blossoms pastels.

Jag hoppas att du fick lite inspiration till att pyssla! Dessa små sjöjungfrur är så söta och roliga att färglägga så även om det tar lite tid kommer jag nog att använda dem många gånger, speciellt med dies till. Nästa gång ska jag färglägga med vattenfärg istället och se hur det blir.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera