Somrigt och färgglatt

Jag har börjat göra layouter igen. Det var många år sedan det var så kul att scrappa. Nu gör jag layouter i formatet letter, 8,5″x11″. För mig passar det perfekt eftersom jag tycker att 12″x12″ kan bli lite stora sidor att fylla ibland. Plastfickor i lettersize hittar du här.

IMG_1040

Jag har totalförälskat mig i Paige Evans papperskollektioner för Pink Paislee, Horizon och Whimsical, och har köpt både 12″-papper, block, stickers och ephemera.

IMG_1041

Jag har stansat ut cirklar med wonky stitched circle dies från My favorite things. Jag sydde sedan på dem med broderigarn. Det var kul och jag tycker det blev fint, men oj vilken tid det tog.

IMG_1042

Det kommer att bli en hel del scrappande för mig i sommar. Har många foton framkallade och många papper att använda. Ha det gott! /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

2 reaktioner på ”Somrigt och färgglatt

  Inga

  (19 juni, 2019 kl. 12:02)

  Åh! så kul, tack för den inspirationen, även jag har svårt ibland att fylla en LO på 12×12, därför blir det inget alls, men nu ska jag ta i tu med alla tankar jag har, Ser framemot mer inspir.
  Ha en skön sommar

  nannapanna77

  (20 juni, 2019 kl. 13:45)

  Vad roligt att kunna inspirera dig, Inga. Tycker absolut du ska testa lettersize, ett härligt format att scrappa i.

Lämna ett svar