Regnbågar och enhörningar

Här hemma så har det varit ett himla tjat om enhörningar (dottern, som just fyllde 7, har snöat in på dem totalt). Det var ju bara att sätta sig och göra ett gäng med kort på detta tema. Jag har använt mig av två set; My Favorite Things BB Magical Unicorns och Mama Elephants Unicorns and rainbows (just nu är stämpelset + dies på rea). Jag har färglagt med vattenbaserade pennor från Zig och använt mig av dies från Lawn Fawn.

På detta kort så har jag heat embossat några av stämplarna på bakgrunden och färglagt dem. Jag har sedan monterat regnbåge och enhörning med skumtejp. Hälsningen är även den heat embossad i vitt på ett moln Simply Puffy Clouds Lawn Fawn. Övriga moln är gjorda med Lawn Fawns Cloud border dies och deras Really rainbow-papper samt silver glitterpapper från American Crafts.

Detta kort är gjort på samma sätt som ovan men här har jag använt regnbågen som bild istället samt glitterpapper i guld. När man gör denna typen av bakgrunden så blir det ofta väldigt snyggt om man stämplar ”utanför” kanten. Det gör att bakgrunden ser ut att vara en del av ett större papper.

På sista kortet har jag stämplat direkt på kortbasen med grått (Hippo stämpeldyna från Lawn Fawn). Övriga figurer är antingen limmade direkt på kortbasen eller monterade med skumtejp.

Behöver jag nämna att lilltjejen var nöjd med enhörningstemat 😉

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar