Fler enkla tags

Hej allihop! Sitter här och snörvlar, semestern hann knappt ta slut förrän förkylningsperioden startade. Men jag trotsar nysningarna och håller mig fast vid sommarkänslan. Jag älskar att skapa tags, jag tror att det är det avlånga formatet som tilltalar mig. Och här är fyra tags med sommarens enkelhet i fokus.

Återigen har jag använt Dina Wakley Medias White Tags som grund. Dessa är de som är mindre i storleken, #3 och #5. Kanske är det så att ni känner igen blommorna. De skymtade förbi i mitt förra blogginlägg.

Det är stämplar från Altenews Botanical Garden, uppstämplade på en gammal boksida med Archival Ink och utklippta med sax.

Här är de lite större tagsen. Som ni ser har jag embossat direkt på tagen med ett vitt embossingpulver. Den underbara bakgrundsstämpeln kommer från My Favorite Things och heter Lace Background. Sedan har jag använt Distress Oxides i bakgrunden, Fossilized Amber är den gula och Abandoned Coral är den rosa. Det är så häftigt hur oxideringen skapar skiftningar i färgen.

De minsta tagsen är uppbyggda på precis samma sätt. Jag har rivit lite vitt Tissue Paper och lagt som lager under blommorna för att få de att synas bätre, skapat blickfång med sytråd och svarta färgstänk och slutligen använt Big Chat Stickers från Tim Holtz som titel/hälsning.

Då hoppas vi på en vacker och varm sensommar så att alla förkylningar drar sin kos! vi ses igen i september!

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne
Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Kommentera