Enkelt skakkort

Jag är en sucker för ordvitsar, så Lawn Fawns texter tycker jag är fantastiska. Om man känner att plånboken börjar bli lite tunn, är deras ministämplar något som är väl värt att investera i, då de kan användas på många olika sätt.

Till det här kortet har jag först stämplat en egen bakgrund med grå dye ink på ett 80 lb Neenahpapper med Lawn Fawns One in a Chameleon. Jag har sedan gjort ett superenkelt skakkort med hjälp av My Favorite Things Circle Shaker Pouches. Har man svårt att få till skakkortet för att det exempelvis läcker, paljetterna fastnar på insidan av plasten eller allt blir snett, så är de här toppen! Man kan beskriva det som en slags ”brunn” i stadig plast, eller brunn, en omvänd brunn kanske, dvs den står ut från pappret. Hur som haver, man skär först ut ett hål i passande storlek, stoppar in pouchen i hålet, lägger i paljetter, limmar fast och så är det klart. Perfekt resultat med en gång! De finns dessutom i flera former: cirklar, kvadrater, rektanglar, hjärtan, ballonger, vinglas, you name it.

På pouchen har jag fäst min kameleont och trädgren som jag har färglagt med alkoholbaserade pennor. Jag har sedan dekorerat med ramar i matchande cardstock, glossy accent på ögat och lite bling. Textremsan, som kommer från stämpelsetet, är embossat i vitt och fäst med 3D-kuddar.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera