Ordning på Little Agendas

Jag älskar verkligen Mama Elephants Little Agenda stämplar. Det finns ju numera en hel uppsjö av dem så det är inte svårt att hitta en favorit. Här hemma så bor; Little Girl Agenda, Little Boy Agenda, Little Cat Agenda och numera även Little Snowman Agenda. Med tanke på att jag är alldeles för lat för att klippa ut dessa för hand så köper jag de tillhörande diesen till dessa. De är dock enormt snarlika och ganska ”jobbiga” att hålla reda på så jag tänkte tipsa om hur jag gör med mina för att hålla ordning och hitta enkelt.

När jag köper ett nytt set så brukar jag numrera både mina stämplar och mina dies. Först så passar jag in mina dies på mina stämplar enligt nedan:

Sedan börjar jag numrera både stämpelark och dies. Tänk på att använda en permanent penna, gärna med en fin spets så blir det enklare att skriva på diesen:

För att slippa behöva söka runt i plastförpackningen efter de ituklippta diesen så använder jag en produkt som heter Magnetic Adhesive Sheets (de verkar vara tillfälligt slut i butiken just nu men maila gärna till Anna så tar hon hem fler).

Jag klistrar ett helt ark på Mama Elephants instickspapper i förpackningen och fäster sedan diesen i nummerordning.

Superenkelt att nu ha koll på både stämplar och dies och det tar en bråkdel av tiden att hitta rätt die till rätt stämpel.

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

1 reaktion på ”Ordning på Little Agendas

    Snögubbarna flyttar in – Pyssloteket

    (29 november, 2019 kl. 06:02)

    […] diesen till dessa gubbar för det här med detaljklippning är inte riktigt något för mig. I det här inlägget kan du läsa om ett enkelt sätt att hålla reda på vilken die som hör till vilken stämpel och […]

Lämna ett svar