Juligt värre!

Innan månaden är slut så måste jag ju bjuda på lite fler julkort – temat är ju ändå jul nu. Det har liksom blivit JÄTTEMÅNGA julkort pysslade i år… 😮 Det kan man inte tro av någon som kallas Grinchen, eller hur? 🙂

Som ni ser kan man variera uttrycken på de underbara figurerna på stämpelsetet Merry Misfits från Tim Holtz/Stampers Anonymous – de är otroligt roliga att använda! Jag har bara ritat dit en mun eller trötta/pigga ögon för variationens skull.

Fågeln på första kortet, som jag försökt måla till en domherre, kommer från Dina Wakleys stämpelset Scribbly small birdies. Den är stämplad med Archival inkakvarellpapper och färglagd med Altenews akvarellfärger. Texten god jul har jag skrivit för hand med en Fineliner 0,2.

Textstämplarna kommer från setet God jul från hÄnglar & Wings.

Snögubbar, tomte och ren har jag stämplat med Memento – Tuxedo black och färglagt med Altenews artist markers och lagt till lite ”blänk” med vit Uni-ball Signo eller vit Poscapenna.

Hur går det med julkorten där ute?

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar