Taskig mojo!

Sämsta tänkbara timing! Mitt i julkortstider tog min mojo sitt pick och pack och stack! :O
Så jag liftar, rent av plankar. Jag gör också flera likadana kort på en gång.
Idag blir det tre kort med samma stämpelset men med papper från tre olika tillverkare!

Stämplarna kommer från MFT och Christmas sELFies. Tyvärr kom det bara några få set, då de var restade, men jag hoppas det kommer i lager snart igen!
Jag har stämplat och färglagt med copcis på Neenahpapper. Polaroidramen är en gammal die från Lawn Fawn som heter Selfie Frames. Mycket användbart, kommer ihop med en ”telefondie” om jag inte minns helt fel!
Pappren kommer här från Echo Park och My Favorite Winter.

Jag tycker om att måla med glitterpenna, gärna Nuvos Aqua Shimmer på det som ska vara snö samt det vita på luvorna!
En svart glazepen ger lite 3d effekt på ögonen!

Här kommer pappren från Pink Paislee och Together for Christmas. Massa fina papper i det blocket!
Texterna kommer från MFT Bitty Holiday Wishes.

Samma här, lite glitter på luvans vita kant.

Sista kortet ut har papper från Carta Bella och Snow Much Fun! Lite dovare färgskala med papper som kommer vara superfina till alla vinterns kort och layouter!

Sista närbilden för idag! Lite glazepen på ögon eller andra små detaljer gör så himla mycket, kan verkligen rekommendera den pennan! 🙂

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar