Bountiful Branch

Layering stamps, ffa större, är utmärkta att använda om man vill göra många snarlika kort på en gång. När man väl har placerat alla stämplar på rätt plats, går det lätt som en plätt och man kan göra allt stämplande framför TV:n. Stämpelarket ser inte så mycket ut för världen när man står i butiken, men resultatet med tre-fyra-fem lager blir väldigt verklighetstroget!

Här har jag använt mig av Bountiful Branch, en av Altenews släpp från förra julen. Jag har använt mig av samma design på alla korten (brukar dock göra ett eller två extra ifall jag klantar till det ;)), men ändrat texten i mitten.

Vill man så kan man ju även tex byta ut färgen på bären, göra några av stegen med embossing, dekorera med lite glossy accents eller kanske skvätta lite färg över det hela.

Stämplingen görs bäst på papper från Neenah (eller Bristol Smooth om man vill ha lite gulare vitt). Jag har därefter skurit ut dem med Lawn Fawns Stitched Rectangles och monterat dem på egengjorda kortbaser av Neenahs 110 lb-papper. För att få lite djup använde jag mig av foam, men foamtejp går lika bra.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Kommentera