Snart kommer tomten

Det blir inget på temat favoritfärg från mig idag. Jag ville hinna peta in mitt julfönster före jul. Jag altrar en canvas varje år till jul, efter inspiration från Vicky Papaioannou på Youtube. Fönster

Denna är gjord på baksidan av en 8″-canvas. Pappret kommer från Maja designs 6″-block Holiday in the alps. Det är rea på alla julpapper i butiken nu, så passa på att shoppa. Jag köpte hela blocket bara för det här pappret. Jag ville absolut göra ett fönster med utsikt över Bambi och hans polare, och så tomten och hans renar som är på g.

Bambi

Är han inte söööt där han står och kikar? De härliga polkagrisarna kommer från Tim Holtz ephemera och blingpärlorna, Metallic droplets, är också från Timpan. Älskar dem! Det finns en hel serie med papper som ser ut som trä, bara att välja den sort man gillar bäst.

Hjortar

Snön är Glitter snow  som fått torka ett dygn innan jag limmade fast fönstret på ramen.

Merry

Mer ephemera från Timpan får dekorera övre delen av fönstret och så kan man skymta tomtens slädfärd där ute.

Butiken har lite annorlunda öppettider nu under jul, nyår och trettonhelg. Aktuella öppettider hittar du alltid längst ner i webbshoppen. Ha nu en riktigt god jul. /Hanna

Inläggsförfattare: Hanna

Crazy cat lady som pluggar till journalist och dricker oförsvarliga mängder kaffe. Förälskad i Mama Elephant-stämplar och har ett Lawn Fawn-återfall. Sjukligt begär efter 6"-block och lever efter devisen: Den som har flest prylar när den dör vinner.

Lämna ett svar