Gott nytt (gult?) år!

Mer gult? Jajemän! Jag tänkte avsluta mitt bloggår med ännu ett kort i min favoritfärg. Min längtan till sol och värme är stor, så dagens kort får symbolisera den längtan – med en gul glass! 🙂

Bakgrunden är gjord med Distress Oxides (Fossilized Amber, Mustard Seed och Squeezed Lemonade) och en bakgrundstämpel från My Favorite Things – Typewriter Text Background stämplad med Mementodyna.

Motivet (Lawn Fawns Sweetest Flavor ) är stämplat med Memento på Neenah classic cardstock och färglagt med Altenews artist markers. ”Blänket” har jag ritat dit med vit Uni-ball Signo-penna. Grattis-texten kommer från ett hÄnglar & Wings-set som heter just Grattis.

Nu önskar jag alla Pysslotekets bloggläsare ett gott slut på året och ett gott nytt 2020 – jag utbringar en skål för god hälsa och mycket pyssel!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera