Keep Calm…

…and make cards. Japp japp, det är ett bra motto! Jag brukar säga att jag inte behöver gå i terapi eftersom jag kan sitta och pyssla bort min stress och andra jobbigheter. 🙂 Eftersom jag älskar månadens tema, stenciler, så har jag gjort många alster – jag hoppas ni står ut med dubbla inlägg idag!

Katzelkrafts set Les Jungles föll jag handlöst för – sååå roliga djurstämplar som funkar till många olika typer av kort. Här har vi lejonet som håller sig cool:

Jag har stämplat med Memento Tuxedo blackNeenah Classic cardstock och färglagt lejonet med Altenew Artist markers. Eftersom kortet kan kännas lite ”platt” när man inte har en massa dekorationer och lager med papper, så kan man få lite djup genom att använda flera stenciler och bygga lager med dessa – som jag gjort här. Jag har använt stenciler från Tim Holtz och blandat flera olika Distress ink-färger med mini ink blending tool. Det kan bli ganska effektfullt med – som här – några orange/gula nyanser tillsammans, eller hur?

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera