Färgglatt i det grå

Usch vilket gråväder! Jag försöker kompensera genom att göra färgglada kort på längden och tvären. Lite piggar det upp!

Dagens kort är en bakgrundsstämpel från My favourite things, Magical mandala, som jag embossat med clear embossingpulver akvarellpapper.

Jag använde distress ink re-inkers att färglägga med. Att använda dem istället för att plocka från dynorna ger en mycket mer koncentrerad färg. Vissa fält har jag gått över med min Wink of Stella för att få in lite glitter.

När förläggningen var klar använde jag strykjärnet för att ta bort embossingen igen: lägg ett kopieringspapper över kortet och stryk på hög temp så kommer embossingen smälta igen och sugas upp i kopieringspappret.

Jag avslutade med en text från Altenew och en die from mina privata gömmor. Slutpiffet blev några paljetter och Glossy accents.

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar