Ny månad – nytt tema

Enligt mig är januari årets absolut längsta och tråkigaste månad så jag blev så glad när jag insåg att det var dags att vända blad i almanackan. Nytt blad innebär ju också nytt tema – yay!

Den här månaden kommer vi i teamet att tolka skisser som DT-Tettiz ritat. Hon har inspirerat oss med två stycken och de ser ut så här:

Till mitt kort idag har jag använt den undre skissen. För att göra det extra tydligt för er så knäppte jag en bild av hur ”stommen” till mitt kort såg ut. Där ser man tydligt hur jag använt Tettiz’ olika komponenter.

Därefter plockade jag fram de motiv jag var sugen på att använda och byggde ihop en liten scen.

Det färdiga kortet:

Alla stämplar kommer från Mama elephant: Birthday messages, Swinging borders och Party animals. Gräsdien kommer från Lawn fawn liksom ramen. Färgläggningen är gjord med distress ink och, på vissa ställen, en gnutta shimmer powder.

Jag tycker att skisser är ett jättebra hjälpmedel för att kicka igång kreativiteten och kan bli superinspirerad av en riktigt bra sådan. Vad tycker du? Är skisser något du använder dig av? Om du använder någon av skisserna ovan så får du gärna tagga med #pyssloskissen i sociala media – vi vill också se!

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar