Mera skiss och lite nyheter!

Jag har lyckats knåpa ihop ett par kort till baserade på Tettiz skiss som är temat för månaden! Det ena är väldigt tydligt, den andra kanske inte riktigt lika mycket.
Jag har så himla roligt med de nya stämplarna från Lawn Fawn att ideérna krockar i huvudet! 😀

Söta setet Year Ten från Lawn Fawn är ju så underbart! En kaktus fungerar till så mycket! 😉

Här har jag använt mig av A bug Deal som nog faktiskt är mitt favoritset från det här släppet. Alla små insekter, grenarna och bladen ihop med texter till födelsedag, krya på dig och allmänt grattis utlovar stor användbarhet framöver!
Kan du se skissen i det här kortet?

Jag tenderar att använda mer och mer vattenfärger i min färgläggning, det är roligt och går fort.. sen blir det kanske inte alltid som man tänkt sig. 😉
Jag använder en vit penna för att rita i lite highlights där jag tycker det passar.

Sista kortet ut blev vääääldigt avlångt. Jag hittade en spillbit akvarellpapper som jag målade min bakgrund på.
Stämplade sedan figurerna på Neenah classic crest och färglade med copic markers (alkoholbaserade markers, i butiken finns Altenews motsvarighet!)
De här sötnosarna kommer från setet Dandy Day. Det seglade rakt in på min andraplats och kommer också användas flitigt!
Även här målade jag i lite highlights med en vit penna.
Sen fick maskrosbollarna lite glitter på sig men det fastnade inte på bilderna!

Hoppas ni hittat lite inspiration! Vi ses igen om två veckor, då med nytt tema!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar