One layer cards

Ibland tycker jag det är skönt att frångå alla lager på lager, färgläggande och annat småpyssel som jag ofta fastnar i med mina kort. Dagens två kort är verkligen superenkla och mina icke-färgläggningsstämplar får stå i fokus.

dav

Jag har stansat en cirkel- respektive en hjärtmask av masking paper och sen inkat dem med Altenew inks, Tranquility och Fall harvest. Efter att jag tagit bort maskerna stämplade jag kvistar från underbara Reto Plantines i samma färger som bakgrunden. Till texten har jag använt Hello and hugs från Altenew. De är slut i lager men det kommer säkert hem fler. Pigment ink som Obsidian och Onyx black är outstanding till textstämplar!

För att få en matchande fotomatta har jag helt enkel inkat kanterna på min kortbas.

Så där! Två snabba enkla kort som dessutom bara kräver ett frimärke och går ner i ett vanligt kuvert lätt som en plätt!

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Kommentera