Room with a view – layout

Hej allihop! Susanne här igen. Då har turen kommit till mig att lifta eller Case:a någon av mina DT-kollegor. Superkul! Men jag måste avslöja att jag är sisådär på att kopiera saker rakt av, precis som med skisser. Men att hitta inspiration hos andra, det gör jag gärna! Mitt offer i detta inlägg är fina Päivi, som gör så underbara layouter. Detta är hennes layout:

Jag började med bakgrunden, som vanligt. Jag valde att arbeta med Dina Wakley Medias ljusa lite nyare akrylfärger, Sand och Mineral. Ovanpå har jag stämplat upp My Favorite Things bakgrundsstämpel Typewriter Text. Sedan har jag också, precis som Päivi stänkt färg ovanpå alltihop.

När bakgrunden kändes färdig placerade jag ut mitt foto med lite olika papper under och valde då att vända på alltihop så den blev spegelvänd i jämförelse med Päivis layout.

Mitt stora problem var ju ganska självklart de stora blommorna. Päivi gör underbara alster med blommor medan jag, och nu är jag fullt allvarlig, aldrig använder blommor. I alla fall inte dekorationsblommor. Tillslut tog jag till mina stämplar, Altenews Leaf Canopy, och gjorde ett kluster med blad.

Jag valde att göra titeln lite mindre med inspiration från Päivis layout men valde Label Stickers istället för en färdig textremsa. Jag kompletterade även med bokstäver från Pinkfresh studio.

Till sist lade jag till svart sytråd och stänkte lite mer färg. Denna gång med DWMs Cheddar för att fånga upp färgerna i fotot lite mer.

Tack för inspirationen Päivi!

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar