Mixed media som kort

Idag har jag valt att lifta Susanne som gör fantastiska art journaling sidor! Jag har velat prova flera gånger men inte kommit till skott men med veckans tema så blev det av!

Det här är sidan jag valt att lifta. Hela inlägget hittar du HÄR:

Jag valde att göra ett kort istället för en art journaling sida! Basen är ett extremt tjockt akvarellpapper som jag fått från gud vet var. Vi snackar kartongtjockt! Givetvis går det bra med vanligt akvarellpapper!
Jag tryckte ut lite vit gesso och turkos akrylfärg och smetade helt utan tanke med vågräta penseldrag.  Jag skissade upp mina gubbar med hjälp av en gammal stencil från Dina Wakley. Att rita lite slarvigt sen var mycket svårare än jag trodde! :O Blev inte riktigt nöjd, jag måste fråga Susanne hur hon gör! Haha!
Jag valde att gå över på några ställen med distress ink (cracked pistachio) med en stecil från Prima som heter Read my Letter. Tillfälligt slut just nu men det finns många andra mumsiga nyheter från just Prima.

Jag blandade ut lite svart akrylfärg från Primas ”Sparks kollektion” med akrylfärger. Den har ett fantastiskt glitter i sig. Eller det har alla de färgerna!
Sen avslutade jag med en sticker från Timpans Snarky Small talk.  Jag älskar dom verkligen och jag har tillräckligt många rubbade vänner som de här korten lämpar sig för! 😀

Tänkte bjuda på ett bonuskort också! Här har jag använt Altenew och fantastiska Incredible! De ser inte mycket ut för världen men WOW så mycket man kan göra med dom!
Jag färglade mina med akvareller från Altenew. Sprayade Shimmer Spritz Sparkle på svart cardstock och använde som matta bakom mitt motiv.

De stämplade linjerna gick jag sedan över med en Gelly Roll Stardust penna! Även här använde jag stickers från Timpan istället för att stämpla något. Leave a little sparkle wherever you go! Denna kommer från Small Talk om jag inte minns helt fel.

Jag hoppas ni tar hand om er alla där ute!
Glömt inte att fortsätt leva i den här absurda världen vi har hamnat i.  www.pyssloteket.se är öppet som vanligt och varje order är varmt välkommen nu när klart färre vågar besöka butiken!

Glöm inte heller vår CyberCrop som drar igång i vår facebookgrupp på söndag! Känner du att du vill värma upp så har vi tjuvstartat med lite olika tävlingar redan nu för att hålla andan uppe såhär i halvisoleringstider! Välkomna!

Till nästa gång!

Anitas kortbaser
Akvarellpapper
Akrylfärg
Stickers från Timpan
Gelly Roll penna
Akvarellfärg
Gesso
Uni Pin fineliner
Stenciler

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar