Flying by

Månadens tema är ju interaktiva kort. Det finns många tutorials på nätet för hur man kan göra egna interaktiva kort, men, eftersom jag är lat, föredrar jag om det finns en die. Min favorit är  Lawn Fawns Let’s Toast Pull Tab Add-On. Inte särskilt avancerad, men det ger ändå en rolig effekt!

På det här födelsedagskortet har jag använt mig av Lawn Fawns Really High Five och Mama Elephants Fly with Me som jag har stämplat med Mementos svarta dyna och färglagt med alkoholbaserade pennor.

Himmelsbakgrunden är gjort med My Favourite Things Cloud Stencil och distress inks.

I dessa märkliga tider så har Pyssloteket valt att reducera sina öppettider.  Nya öppettider är tisdag-lördag kl 11-15. Så snart livet återvänder till det normala så kommer också våra ordinarie öppettider att återvända. Webbutiken är dock öppen precis som vanligt! Saknar ni något där är det bara att mejla anna@pyssloteket.se och höra om hon kan ta hem det. Kostar ingenting extra!

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

1 reaktion på ”Flying by

    You are Sublime – Pyssloteket

    (21 april, 2020 kl. 18:46)

    […] fortsätter med månadens tema ”interaktivt”. Precis som i mitt förra inlägg, har jag använt mig av Let’s Toast Pull Tab Add-On. Denna gång blev det dock en […]

Kommentera