Interagera med interaktiva kort?

Interaktiva kort som tema denna månad när social interaktion avråds, det hade ingen av oss kunnat ana när vi spikade våra teman…. Nu har många av oss mycket tid vid pysselbordet, så varför inte lägga lite extra krut på de där korten som ofta tar lite mer tid och sedan skicka till någon som kan behöva ett grattis, lite uppmuntran eller helt enkelt ett stort leende!

Först ut är ett kort med dien Magic Iris från Lawn Fawn. Tyvärr fortfarande restnoterat hos LawnFawn (som typ aldrig har något restat!) Men vi hoppas det ramlar in i butiken så fort som möjligt!
Idag har jag använd ett gäng olika stämplar. Ahoy  Matey, Year Six, So Jelly, You are sublime och Seahorsin’ around, alla från Lawn Fawn. Sedan Marine Friends från Mama Elephant (sköldpaddorna, lite sjögräs och fiskarna)

 

När man öppnar lite så börjar skatten skymta..

 

För att sedan visas i sin helhet! I nederkant på kortet stansade jag ut ”sjögräs” med dien Bayou backdrop.  Stämplarna är färglagda med alkoholbaserade markers och allting annat med distresser och ink blending tool.

 

Lite glitter på sjögräs och markerade en del vita detaljer och sen kände jag mig klar! ”Stenportalen” runt öppningen har jag målat med blyerts på frihand, innan jag målade i med svart fineliner och klippte ut.

 

Jag bjuder på ett till, den här gången med Reveal Wheel. Det här är nog min favorit när det kommer till interaktiva dies! Den är enkel och snabb att använda och det finns määängder med add-ons att köpa till!
Just här har jag bara använt orginaldien för att stansa ur hålet sedan har jag skurit ut fönstret i det stämplade huset och monterade det över. Man måste alltså inte alltid ha en die som är tänkt för ändamålet. =)

 

Även här har jag använt en massa olika dies från Lawn Fawn. You are sublime, Frosty fairy friends, Jump for joy och Mom+me. Stammen till trädet ritade jag med blyerts och fyllde i med fineliner.

 

Lite sytråd bakom blommorna som blad. Pinnen till skylten är en tandpetare som jag färglade med alkoholbaserade markers.

 

Det var allt från mig för idag! Missa inte cybercropen som pågår för fullt i Pysslotekets facebookgrupp! Missa inte heller våra livesändningar i gruppen i morgon med start ca 12! Det kommer att bli ett antal olika så hoppa in där du vill!

Öppettiderna har tillfälligt ändrats då få personer väljer att besöka butiken i dessa Covid-19 tider. Aktuella tider hittar du alltid längst ner på www.pyssloteket.se.

Glöm inte bort att stötta butiken online så vi har en fysisk butik att återvända till när vi får våra liv tillbaka! <3 

Anitas kortbaser
Neenah classic crest
Alkoholbaserade markers
Nuvo Crystal Drops
Fineliners

 

Inläggsförfattare: Malin

Malin
Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och penny black och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Kommentera