Lika men olika med Altenews Weekend doodles

Halloj!

Idag kommer fyra kort som är lite lika men ändå olika, den röda tråden är stämpeln som jag använt på alla fyra, den stora blomkvisten från Altenews Weekend doodles.

Först har jag två kort där jag embossat motivet och sedan använt Nuvos shimmer powder för att färglägga. Eftersom jag använder pulvret torrt så sprids det lite runt om motivet också och det syns tydligt när det blandas med vatten och kan ge ganska fina effekter om man vill det. Annars kan man lägga lite pulver i en palett eller liknande och hälla vatten på, då blir det lite mer som en flytande vattenfärg att jobba med.

Här har jag använt Shimmer powder i färgerna Catherine wheel, Falling leaves och Golden sparkler. Motivet är embossat med guldfärgat pulver. Happy har jag skurit ut med Lawn Fawns die Happy happy happy och for you kommer från Tim Holtz stickers Chitchat.

Här har jag använt Shimmer powder i färgerna Cherry bomb och Golden sparkler (väldigt lite och utspätt). Dien kommer från Hero Arts Stamp & Cut Stamping love, och Sending är en del av en stämpel från Altenews Tulip. Jag har även duttat lite Nuvo drops i guld här och där. Motivet är embossat med vitt pulver från Hero Arts.

Detta är färglagt med alkoholbaserade pennor, samma stämpel och die som på kortet ovan. Bakgrundspappret har jag för mig kommer från Kaisercraft, ett lite äldre block jag tyvärr inte vet namnet på.

Även detta är färglagt med alkoholbaserade markers och även detta papper kommer från Kaisercraft, jag tror det var från samma block. Grattis är utskuret i glitterpapper.

Hoppas du blev lite inspirerad, det finns flera fina stämplar i Weekend doodles men jag verkar ha fastnat för just detta motiv, får utmana mig att använda någon annan nästa gång 🙂

Inläggsförfattare: Therese

Therese
En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Altenew, Lawn Fawn, Mama Elephant och Hero Arts.

Kommentera