Bakgrunder med spillbitar

Det börjar kännas som om jag tjatat om dessa bakgrunder i evigheter nu men jag tänkte att jag i alla fall skulle visa upp de färdiga korten som blev av alla spillbitar och färdiga motiv som jag hade liggandes. Figurerna kommer allihopa från Mama Elephants set Up and away, sen har jag kombinerat dessa med lite olika dies från både Mama Elephant och My Favorite Things och kanske något stämplat ord eller fras. Det går att variera på så många sätt!

Till några av bakgrunderna valde jag att använda samma eller liknande färger på alla spillbitar och till några blev det mer en regnbåge. Jag tycker att alla är fina på sitt sätt och jag trodde verkligen inte att jag skulle bli nöjd men lustigt nog blir även de “fulaste/tråkigaste” papper fina med alla andra. Jag har blandat hej vilt mellan tillverkare, kvalitet och årgång men det är så skönt att kunna använda alla bortglömda spillbitar och ge dem en ny chans!

Nu ska jag sluta skriva, här kommer ett gäng kort!

Hoppas det inspirerade lite, jag ska fortsätta jobba på alla halvfärdiga projekt som ligger.. hehe

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar