Nuvo-glass någon?

De senaste dagarnas värmebölja har verkligen haft hela familjen att springa till frysen för att kolla om det verkligen inte finns en glass till 🙂  Så, därför tänkte jag leka lite med Lawn Fawns Reveal Wheel med Sweetest flavor diesen. Jag är en sådan person som gärna testar många olika smaker på glass så denna gång gick jag loss med mina Nuvo Shimmer Powder för att verkligen kunna bjuda på en stor smakupplevelse.

Jag har använt Nuvo Shimmer Powder i färgerna; Cherry bomb, Violet brocade, Sunray Crosette och Falling Leaves för att skapa min färgpalett. För att få färgerna att blanda sig precis lagom så tog jag ett stort ark av Canson Watercolor paper och sprayde på det med vatten. Sedan pickade jag ut lite färg från respektive flaska och såg till att endast färger som blandar sig ok med varandra låg nära varandra. Sedan fick de blanda sig själva bäst de ville. (Om man lägger Cherry Bomb (rosa) bredvid Falling leaves (grön) så kommer de till slut att blanda sig till brunt. Om du inte hade tänkt dig chokladglass så håll dessa isär). När panelen var torr skar jag ut den med hjul-diesen av Reveal wheel.

Framsidorna är gjorda med Lawn Fawn stämpelsetet Sweetest Flavor med stämpelfärger i brunt och rosa. När Reveal Wheel var ihopsatt så satte jag det på en kortbas som var klädd med papper från Lawn Fawn Spring Fling 6×6 mönsterpapper.

Texterna är heat embossade med Ranger Super Fine detail embossingpulver på Lawn Fawn Guava cardstock som finns att köpa i butiken i papperspacken Lawn Fawn Sherbet cardstock. Det är riktigt härligt tjockt papper som är superbra att embossa på.

Så här ser glassen ut när man snurrar hjulet.

Texterna här är embossade på ett cardstock från Lawn Fawn Rainbow paper pack.

Och här är de olika ”smakerna” på denna glass.

Glöm inte att kolla öppettiderna om du ska förbi butiken, annars så är det alltid öppet i webbshoppen. Håll även utkik i Pysslotekets Facebook-grupp där det alltid händer något. Du kan även se alla tidigare ”lives” som hållits. Pyssla lugnt nu i sommarvärmen och glöm inte att ta en extra glass 🙂

 

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Kommentera