Årets piffade lärarkalender

…och tillhörande anteckningsbok, såklart! Nu är de klara. Jag brukar ju varje år piffa till min lärarkalender och i år känns det extra kul eftersom jag förhoppningsvis kommer att få använda den lite mer än den jag piffade förra året (sjukskriven). 😀 Den här gången gick de mönstrade papprena i blåa toner – från den underbara serien Art Walk av Heidi Swapp.

Jag har använt mig av svart och vit cardstock för att bygga upp lager tillsammans med de mönstrade papprena – jag gillar när det blir tjockt med papper. Såklart har jag använt mig av Finelinerpenna för att rita den sedvanliga ramen runt. Texter på framsidorna har jag gjort med Thickers och stickers från mina stooora gömmor – exakt samma sorter finns nog inte i shoppen, men det finns många andra varianter. På baksidorna har jag piffat med de underbara stickerstexterna från Dylusions – Bigger back chat stickers (set 2) – tyckte de passade bra till min yrkesroll. 😉

Nu ska jag ju ha sommarledigt i nån månad till, men SEN ska jag börja använda dessa.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar